Menu

DLV Izegem groepsfoto personeel

Wie zijn we

Een geschiedenis vol expansie

DLV Izegem werd geboren uit een fusie van VOF Vandewalle-Deneve en Marel Advies bvba. In januari 2017 volgde vervolgens de overname van het AXA bankkantoor Bosmolens Izegem. En met de overname van het kantoor Mervelde Noël in Lauwe, breidden we opnieuw ons team uit. Momenteel omarmt onze groep 3 locaties: Lauwe en Emelgem voor verzekeringen en ons bankkantoor in Izegem.

Heeft u geen of weinig tijd om naar uw bank of verzekeringsmakelaar te gaan? Geen probleem: we komen als verzekerings/kredietmakelaar graag langs bij u thuis. U kiest wanneer het u best uitkomt. 

'S morgens, 's middags of 's avonds: we zorgen ervoor dat u in alle rust en op een comfortabele manier met ons uw zaken kunt bespreken.

DLV Izegem Geert Vandewalle Geert Vandewalle

Zaakvoerder kantoor Izegem - Emelgem

 

“Ik startte oktober 1986 met een kleine verzekeringspocket van mijn ouders. Door hard te werken en voortdurend de baan op te trekken breidde het klantenbestand uit.
In 1994 verhuisde ik naar Izegem en 8 jaar later fusioneerde ik met de firma van Bjorn De Neve: VOF Vandewalle - Deneve werd opgericht.
We fusioneerden in 2017 met het bankkantoor Francis Lecluyse en sindsdien is DLV Izegem actief op drie locaties. 

 

“De deuren van onze kantoren staan altijd open”

 

“Mijn passie voor de financiële wereld en vooral het contact met de klant drijven me vooruit. Ik merk dat het familiale aspect in West-Vlaanderen nog steeds een grote rol speelt,
ondanks de digitalisering. Het direct contact met de klant zorgt voor een betere begeleiding en een optimale opvolging.”

E-mailadres: geert@dlv-izegem.be 

 
DLV Izegem Bjorn de Neve Björn de Neve

Zaakvoerder

Specialisaties: kredieten, verzekeringen en beleggingen
 

 

“In 1995 startte ik als verzekeringsagent en door voortdurend te prospecteren groeide het aantal klanten. Doordat ik gefascineerd was door beleggingen, begon ik in 1999
actief beleggingen aan te bieden aan de klanten. In 2002 fusioneerde ik met Geert Vandewalle. Zo kon Geert zich specialiseren in schadebeheer en werd er meer ruimte gecreëerd
voor mij om om verder actief klanten te bezoeken en onze verzekerings- en beleggingsportefeuille uit te bouwen." 

"De samenwerking met het bankkantoor van Francis Lecluyse was een logische stap, om nog sterker te staan in de toekomst en onze klanten nog beter te bedienen. 

Doordat ik vooral focus op het commerciële sta ik continu in direct contact met de klant. Het begeleiden, beschermen en helpen van mensen geeft me een echte kick.”


E-mailadres bank: bjorn.deneve.15018@axa-bank.be

E-mailadres verzekeringen: bjorn@dlv-izegem.be
DLV Izegem personeel Francis Lecluyse

Francis Lecluyse

Zaakvoerder 

Specialisatie: kredieten
 

“Op mijn 22ste, in 1992, begon ik mee te werken op het IPPA bankkantoor van mijn vader. In 2000 nam ik het kantoor volledig over als zelfstandig bank- en verzekeringsagent. Sinds de fusie in 2017 ben ik actief in de DLV groep. 

 

Mijn grote drijfveer is het opvolgen van het continu veranderende financiële landschap. De dagelijkse wijzingen vormen een trigger om mee te zijn en houden me scherp."

E-mailadres bank: 
francis.lecluyse.15018@axa-bank.be
E-mailadres verzekeringen: francis@dlv-izegem.be


 
DLV Izegem personeel Noel Mervelde

Noël Mervelde

Kantoor verantwoordelijke Lauwe

E-mailadres: noel@dlv-izegem.be 
DLV Izegem personeel Ginette Wastyn Ginette Wastyn
Administratief medewerkster
E-mailadres: ginette@dlv-izegem.be
DLV Izegem personeel Lindsay Vandewalle Lindsay Vandewalle 
Administratief medewerkster
E-mailadres: lindsay@dlv-izegem.be
DLV Izegem personeel Collette

Collette

Loketbediende/ontvangst bank

E-mailadres bank: 
colette.desmet.15018@axa-bank.be
E-mailadres: collette@dlv-izegem.be 
 

Onze kantoren: